Hodnocení turnaje v Horce ze dne 2.6.2012

  1. zápas - Bystřice pod Hostýnem 18 : 9 – vycházeli jsme z kvalitní obrany s eliminací nejlepší hráčky soupeře a v útoku se dařilo.
  2. zápas – Tatran Litovel „B“ 19 : 15 – tradiční rival, opět kvalitní obrana proti těžšímu soupeři
    (i hmotnostně), v útoku hrála jedna hráčka hodně na sebe, ale „padalo“ jí to tam !
  3. zápas – Horka nad Moravou – 19 : 21 – v obraně docházely síly, z čehož plynulo pár zbytečných branek, ale proti mnohem přerostlejšímu soupeři. Toto hodně tvrdé utkání pískané místním trenérem (tři sedmičky proti nám), jsme sice prohráli, ale určitě se ctí, navíc jsme byli rozhodně „házenkářštějším“ mužstvem. Tudíž celkově druhé místo.

 

Branky: Pavel 13, Tomáš 5, Ondra 9, Anička 5, Daniela 15, Míša 9.

 

Branky v sezoně celkem: Pavel 71, Míša 55, Ondra 42, Daniela 38, Tomáš 21, Anička 11, Michal (brankář) 2.

 

Tentokrát jsme vstřelili 56 branek, což je nejvíc v sezóně, i když jsme i více obdrželi (45). Pokud nás soupeř nepřevyšoval o více než 30 výškových centimetrů a 20 kg, dokázali jsme s ním hrát vždy rovnocennou partii. Všichni se zlepšili ve všech herních činnostech jednotlivce a hlavně hráli jako jeden tým. Dokázali hrát „hlavou“ a některé akce, nezištné přihrávky a technické střely už patřily do vyšší věkové kategorie. Doufám, že to viděli i rodiče a příznivci našeho družstva. Myslím, že do budoucna mají všichni hráči předpoklady dosáhnout v házené kvalitních výkonů – ale to bude ještě dlouhá a náročná cesta.

 

                                                                                                                                 Michal Kalabis