Turnaj Horka nad Moravou 28. 4. 2012

Družstva: STM Olomouc „A“, Luhačovice, Bystřice p/H, Senice na Hané

  1. zápas STM Olomouc
    Hlášenka byla na 13.30, ale mělo to být údajně na 13.00, na rozcvičení bylo 5 minut a šli jsme na to. Pomalu jsme se dostávali do tempa a soupeř nám v úvodu utekl. Podařilo se nám dotáhnout, ale v závěru jsme nestačili „házenkářštějšímu“ soupeři a prohráli jsme 10 :18.
  2. zápas Bystřice p/H
    S nejslabším mužstvem turnaje jsme už rozehraní eliminovali nejlepší hráčku soupeře a bez problémů zvítězili 19 : 10. Druhý poločas hrál Michal Coufal v poli a chytala Míša Kalabisová.
  3. zápas Luhačovice
    Dva hráči soupeře byli výškově i hmotnostně vysoce nad námi. Zpočátku se nám dařilo je eliminovat a vedli jsme. Druhý poločas chytal Pavel Coufal, abychom vykryli horní polovinu branky. Zápas se stal přetahováním o výsledek a nakonec jsme prohráli 21 : 22, podle našeho zápisu to byla remíza. Vzhledem k tomu, že tento zápas nezvládl hlavně trenér (mj. v zápalu boje nesledoval dostatečně skóre), nemělo smysl se dohadovat.   

 

Branky:

Pavel Coufal               13
Daniela Fišerová         16
Tomáš Grézl               4
Míša Kalabisová         7
Ondra Růžička           10
Michal Coufal, Peťa Prucek a Anička Pacáková vyšli naprázdno, přičemž kluci měli nejméně odehraných minut.

 

Určitě došlo ke zlepšení herního projevu, většímu nasazení v obraně; byla vidět krásná uvolnění bez míče i s načasovanou přihrávkou a technické střely.